Schrijfwerk voor trainingsmateriaal

Woorden voor Alles is inzetbaar voor een breed scala aan schrijfwerk voor organisaties in de sociale en educatieve sector. Neem contact op voor het schrijven of redigeren van:

Readers en ander educatief materiaal

Opleidingsinstituten willen dat hun materiaal fris blijft. Daarnaast moet het begrijpelijk en goed leesbaar zijn. Woorden voor Alles heeft ruime ervaring in het schrijven van lesmateriaal, readers, syllabussen en richtlijnen voor trainers. Door de inhoudelijke expertise en verdieping van Riekie Weijman, bent u verzekerd van lesmateriaal waar de leerling, student, cursist of deelnemer echt mee uit de voeten kan.

Nieuwsbrieven

Wat is dat toch met die nieuwsbrieven die worden uitbesteed aan degene die donderdagavond voor de deadline nog een uurtje over heeft? Zonde! Want daardoor leest niemand ze. Een goede eerste zin is goud waard. Een goedgeschreven nieuwsbrief informeert én maakt mensen nieuwsgierig naar meer. Woorden voor Alles helpt u graag op weg.

Promotiemateriaal – posters, slogans, wervende teksten

Woorden zijn om verliefd op te worden. En dat geldt vooral voor woorden op posters, in slogans of wervende teksten die mensen raken. Kijk een onder het kopje voorbeelden en weblog. Daar staan er een paar. Woorden voor Alles gaat vliegen, van mooie woorden. En bedenkt ze oh zo graag.

Schrijfwerk voor onderzoeksverslagen

Naast de schrijver die achter Woorden voor Alles zit, borrelt ook een onderzoeker. Die wil eruit! Met een academische titel op zak en aanvullende certificaten is alle kennis in huis om op de gebieden van sociale wetenschappen (WO+ / HBO / MBO) ondersteuning te bieden bij het schrijven van verslagen of rapporten op hoog niveau.

Vormgeving en typografie

Woorden worden graag gecombineerd met vormgeving. Woorden voor Alles heeft zelf ervaring in huis op het gebied van typografie en vormgeving en werkt nauw samen met experts die tekst en beeld inzetten voor marketing- en communicatiedoeleinden.

Tarieven

Stuur voor informatie over de tarieven een mailtje naar riekie(at)woordenvooralles.nl

© Alle teksten en ontwerpen op deze website zijn eigendom van Riekie Weijman. Gebruiken? Dat mag alleen met schriftelijke toestemming van Riekie Weijman.

Een beetje naar hier Omslag voorkant

Voorkant bundel Een beetje naar hier en een beetje naar voren.
Riekie Weijman en Janneke Tromp – 2012.