Postergedicht laten schrijven

Ik schrijf teksten en postergedichten voor gewone mensen die iets bijzonders verdienen. Daarnaast is mijn dichtbundel te koop voor 9 euro per stuk.

Wil je een tekst speciaal voor jou laten schrijven? Of een postergedicht als cadeautje geven? Met plezier schrijf ik de woorden die écht zeggen wat je wil zeggen. Dat betekent dat ik ook aandacht besteed aan de onuitgesproken boodschap tussen de regels door.
Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Een bestaand gedicht kiezen

Op mijn weblog (t/m 2012)  www.riekster.nl staan een paar honderd gedichten en verhaaltjes. Daarnaast staan in de uitgaven Eject en Een beetje naar hier en een beetje naar voren tekstjes, korte verhalen en gedichten. Als je een bestaand gedicht wil kopen voor op een poster dan kan dat voor 55 euro (geen BTW van toepassing). Kleine aanpassingen aan het al bestaande gedicht zijn geen probleem.

2. Een gedicht of postergedicht op maat laten schrijven

Ik kom bij je langs -of we spreken ergens af- en we hebben een gesprek van ongeveer anderhalf uur. Ik luister naar wat jij te vertellen hebt en meestal heb ik ook een berg vragen: Voor wie (of wat) is het? Wat is het gevoel dat je wil overbrengen, wat voor band je hebt met elkaar, wat voor boodschap wil je overbrengen, anekdotes die er eventueel in kunnen doorschemeren, moet het grappig zijn, gevat, of juist intiem, bijzonder, klein, moeten er specifieke woorden in voorkomen? Op basis van jouw verhalen schrijf ik een gedicht of een kort verhaal. Als je wil, maak ik er ook een poster van.
Kosten hiervoor – bij acceptatie gedicht – zijn 150 euro. Dat betekent dat je na de eerste versie mag accepteren, maar ook gratis mag afhaken als het totaal niet is wat je bedoelt. Ik probeer het maximaal 2 keer.

3. Poster maken

ik kan een poster maken, of een kaart waarop het gedicht wordt afgedrukt. Ik zal op de poster spelen met de tekst en met een eenvoudige achtergrondkleur.
Wordt het ingewikkelder? Dan klop ik bij een kunstenaar aan.
Prijzen op aanvraag.

4. Jouw levensverhaal in maximaal vijf A4 pagina’s

Neem even contact op voor de werkwijze! riekie@woordenvooralles.nl

Wat komt er nog bij?

Reiskosten
Printwerk
De poster wordt geprint, niet gedrukt. Printkosten voor de poster zijn niet meegerekend. Ter indicatie: een A1 formaat printen is ongeveer 30 euro.
De lijst koop je zelf.

Meer weten – Portfolio en weblog

Neem contact op via riekie@woordenvooralles.nl of kijk voor enkele voorbeeldposters/gedichten op de weblog of portfolio.
Ik kom ook met plezier mijn portfolio aan je laten zien.

Copyright: Alle teksten en ontwerpen op deze website zijn eigendom van Riekie Weijman. Gebruiken? Dat mag alleen met schriftelijke toestemming van Riekie Weijman.